Rakastunut vaahtokarkki

Runoilija 2ac5fb385e715fb38807c4d6091fb6cf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2013
Viimeksi paikalla: 9.2.2019 22:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 

Vaahtokarkki valkoinen,
löysi onnen suklaisen.
Rakastui mukiin höyryävään,
kuumaa kaakaota sisällään.
Harmi vain, ettei vaahtokarkkirukka tajunnutkaan,
ei kuuma juoma rakastajaksi sovikaan.
Riskin otti kuitenkin ja hetken onnen huuman koki,
ennenkuin tuhoon tuomittuna rakkaansa lämmön pyörteisiin
kokonaisvaltaisesti suli.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin leikittelet mielikuvilla.
 

Käyttäjän kaikki runot