Edelleen rakastunut?

Runoilija 2ac5fb385e715fb38807c4d6091fb6cf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2013
Viimeksi paikalla: 9.2.2019 22:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
30.4.2024

 

Mun murjottu sydän paineen alla luhistuu
Huonosti yhteen teipatut palaset irtautuu
Muistoihin mieli hautautuu
Ja hennosti hymyyn kartuu suu

Mun murjottu sydän rinnassa hiljaa makaa
Irtautuneet palat hiljalleen erilleen matkaa
Mun murjottu sydän on paikallaan
enkä koskaan, koskaan sua omakseni saa.

Ja kun se vetelee viimeisiään,
tajuan,
taidan yhä rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot