Kymmenen kaunista

Runoilija Belgarion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Solidaarisuus, oikeudenmukaisuus, aate ja kauneus
suuria sanoja, kurkotuskohteita elämään
mutta miten olisivat
mustasukkaisuus, itsekkyys, viha ja ylpeys
näissä silmissä asuu paljon raakaa inhimillisyyttä
se on totta, se on todellista
ironian jatkokertomus elämälle

(vajoavat talotkin ajan myötä vinoon,
niinkuin jalka kasvaa toista pidemmäksi)

On hienointa vaniljaa
rakentaa tiekarttaa tulevaisuuteen
pölyiselle omalle minälle

”olen tällainen ja tällaisena sellainen kuin en haluaisi olla”

olla hiljaa silloin
kun haluaisi sanoa olevansa oikeassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot