Nimetön

Runoilija Belgarion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yhtenäiskulttuurin kato
yhteiskunta osissa ja alueissa
joku kutoo tätäkin verkkoa taitavasti

joku ohjaa me emme enää näe
miksi etelä nääntyy
hedelmällinen maa kuihtuu ja kupristuu

omat luukivut ovat aina kovimpia
ankara talvi unohtaa sen mistä eilen puhuimme
ja valkoinen ulottuu alas asti

riippuu siitä miten päin karttaa luemme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot