Pesäpalloa

Runoilija Belgarion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tule katsomaan näin me pelataan
pesäpalloa

näin me tehdään kivoja asioita yhdessä

katso etkö näe ihmiset kokoontuvat
vielä joskus kun joku soittaa tai kun joku kuolee

kukaan ei tosin lähettänyt kutsuja
ei niitä saanut kai kukaan muukaan

ei postia nyt enää odoteta
laskuja vain kaikki tyynni

teatterin valot syttyvät
osta lippu jos se on viallinen valita osta uusi alennuksella tänään
älä kurki naapurin yli
älä naura liian kovaa samoissa kohdissa kuin muut

muista aina nettikortilla läheisiäsi
ole siisti ja miellyttävä
niin ettei sinua varmasti muisteta

enää viini-illallisten jälkeen

hei on kaunis sunnuntaiaamu
tule katsomaan kun me pelataan
pesäpalloa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Diggaan tästä, mahtavasti maalattu masentava tunnelma.

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot