Luulin, että se oli omani

Runoilija Belgarion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On ihmisiä,
jotka hukkaavat itsensä helposti
unohtavat mitä haluavat
ja minne haluavat
toisten aikataulujen mukaan
on vaikeaa ehtiä oikeisiin juniin

Virtaan mukautuvan
on vaikea hukkua
ja vaikea hengittää
vesi ei kuulu keuhkoihin

eivätkä nämä ajatukset kuulu yhteen
näiden katseiden kanssa
muistatko mikä oli viime vuonna tärkeää

Muistatko millaisiksi lauseiksi
kudoit menneisyytesi silloin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot