Nimetön

Runoilija Belgarion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä halusit vain palasia
mutta ei ole kuin Yksi

halusit sopivia nieltäviä
niin kuin espresso konvehdilla
tai lounassalaatti light-kolalla
Ei liian fine mutta ei liian plain

Sinä halusit pehmeän sisuksen
mutta vastassa oli Kova kuori

"On murrettava vastarinta päästäkseen käsiksi haavoittuvaan ytimeen"

Sanoi herra kenraali
Häntäkään minä en koskaan totellut

the wild side of me

Ota tai jätä rakkaani,

Minä en hengitä ilman sydäntä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeutta alusta loppuun. Kapinaa, hienoa kerrontaa, rakkautta... ah.

Upea runo!

Olipas hyvä! Erottuu joukosta hienosti. Persoonallinen ja mukaansa tempaava.

upeutta alusta loppuun. Kapinaa, hienoa kerrontaa, rakkautta... ah.

Upea runo!

Olipas hyvä! Erottuu joukosta hienosti. Persoonallinen ja mukaansa tempaava.

 

Käyttäjän kaikki runot