Ole minun keinuni

Runoilija Hinkutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2005
Viimeksi paikalla: 11.12.2017 20:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Human feelings after all

Se mikä multa puuttui, 
se olit sinä.
 

Kaaduit
jotta nostaisin sinut ylös
kipeä kohta jäi lehtivihreänä parhaimpiin housuihisi,
niihin sinisiin
joita vertasit silmiini

Minä hymyilin
jokaisella ruumiinosallani,
sinun tarttuessa pieniin sormiini
kun aamuaurinko värjäsi ruskeat hiuksesi
jättäen minut varjoon

Joskus toivoin että pitelisit
yhtä hellästi,
kuiskaisit niskaani

"Minä oikeasti haluaisin olla sinulle
oikoreitti kotiin ja pois,
sänkyyn tuotu lämmin kahvikuppi,
parvekkeelta aukeneva syksyinen tähtitaivas,
anna mahdollisuus olla"

Rakas, sinä olet minun keinuni,
olethan,
vastaisin suudelmin

Sinuun minä voisin nukahtaa.

Selite: 
A kiss, a wish, a smile and that's it. <pre>Pane käsi käteen ollaan hiljaa</pre>
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana keinu joka antaa antaa hiljaa vauhtia :)
Nätti runo <3
Pidän käden jaljestäsi ^^
Tykkään oikein kovasti!
Suosikki >>>>>>

Upea runo rakkauden kaipuusta, joka on jo kohdannut ihmisen..? Hyviä sanavalintoja tässä.

Wau, ensinnäkin yllätyin positiivisesti huomatessani uusia runoja täällä(kin):D
Toiseksi luettuani tämän..siis aivan mykistyin. Aivan ihana! Lämmin ja hempeä tunnelma..ihana kirjoitustyyli..hienoja sanavalintoja..ja kursivoidusta kohdasta pidin erityisesti.

 

Käyttäjän kaikki runot