Mielialan aaltoiluhäiriö

Runoilija Hinkutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2005
Viimeksi paikalla: 11.12.2017 20:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Human feelings after all

Se mikä multa puuttui, 
se olit sinä.
 
Näiden päivien 
piti olla
vastaus
lupaus meille

Tearjerker
naarmuille kuluneena päässäni ja
sen tahtiin tapahtuvat muutokset
sinun ikuisuutesi ollessa aina liian vähän minulle

Enkä minä osaa olla vieläkään
nuoralta putoamaton
tanssija
edes sinun virheettömissä silmissäsi


eivätkä kätesi koskaan tule katoamaan alapuoleltani
Selite: 
KoRn - Tearjerker
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitä sekavaa tässä muka on? :o
Nätti ku mikäki <3

Tää on todella kaunis ja toivoa antava. hieno runo joka on täynnä ajatuksia ja piilomerkityksiä, ainakin minun tulkinnassani.

Tuo alku löi suoraan omaan sydämeeni ja kaiversi sinne jäljen. Upeaa!

En täysin ymmärtänyt runon vähän monimutkaista kieltä, mutta pidin kohdasta "sinun ikuisuutesi ollessa liian vähän minulle" sen minä ymmärsin..hienosti sanottu..:)

 

Käyttäjän kaikki runot