My my hey hey

Runoilija Hinkutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2005
Viimeksi paikalla: 11.12.2017 20:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Human feelings after all

Se mikä multa puuttui, 
se olit sinä.
 

Mielenvikainen oloni
herättää hapuilemaan viereltä jotain
olisitpa ollut yhtä pehmeä
kuin tämä viininpunainen peitto

Kaipausko pistää
kuuntelemaan rakkauslauluja
minähän menetän tämänkin päivän,
enjoy the silence

En ymmärrä miksi
et koskaan kehunut kahvinkeittotaitoani,
olisit edes suudellut niskaani

Sinä vain puristit lähemmäs ja kerroit
tuhannella eri kielellä
te amo

Annoin sinun mennä
pidellen kädessä
kertakäyttösydäntäni

Selite: 
Sininen sinfonia - Aamiaispöydässä
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä vaikka aihe onkin rankka. Kertakäyttösydämet vaihdettu.. tasapeli! Rivien välissä on toki se mielenvikainen kaipaus olla Ainut ja Erityinen.

Nautin tästä :)
Aivan ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot