Hypätään lehtikasaan

Runoilija Hinkutin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2005
Viimeksi paikalla: 11.12.2017 20:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Human feelings after all

Se mikä multa puuttui, 
se olit sinä.
 

Ikkuna on auki
annan syksyn tuoksun
leijua sisään

Sinä rakastat kun
saat lämmittää
kylmiä sormiani

Mummu-kulta
ethän kudo
sateenkaaren värisiä tumppuja
minulle enää,

Minulla on joku
jota pitää kädestä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, vähän sulonen. Ah, miten kaunista ja sujuvaa tekstiä. Lähdin melkein lentoon

"Mummu-kulta ethän kudo sateenkaaren värisiä tumppuja minulle enää,
minulla on joku jota pitää kädestä", tässä kohdassa oli jotain kaunista. Tykästyin.:)

Suloinen runo.
 

Käyttäjän kaikki runot