nuku lapsonen

Runoilija valhetta

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 11.12.2022 22:53

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vaikka haavat kerran arpeutuvat, kauan arkoja ne on..
 

Mist' minä tietäin,
ken huomiseen mun kantain
kuljettaa, syliin's sulkee uudestaa,

tahdon vain mä rakastaa

Ken täht't kirkkaan taivaan,
kannen al', loisteen kultain
värjää pohjolain maat,

ja ken lumipuuteriin peittäin jälkensä,
ja lapsosein ken antaa uinahtaa,
ilman pelkoa, ilman vaaraa

ja iltoin, jolloi suomi neito
uinahtaa, on kansa väsynyt,
päästäin heidät kahleistaan,
rauhan uni kulkee

Selite: 
©
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanataidetta parhaimmillaan

Tämä on oikea helmi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
valhetta verho 14.7.2011 1 Runo
valhetta hiljaa 6.12.2010 2 Runo
valhetta hän 27.10.2010 3 Runo
valhetta Nimetön 29.6.2010 0 Runo
valhetta Nimetön 28.3.2010 6 Runo
valhetta Nimetön 9.2.2010 0 Runo
valhetta Nimetön 9.2.2010 2 Runo
valhetta nuku lapsonen 19.12.2009 2 Runo
valhetta Nimetön 7.8.2009 0 Runo
valhetta Nimetön 29.7.2009 0 Runo