Nimetön

Runoilija valhetta

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 11.12.2022 22:53

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vaikka haavat kerran arpeutuvat, kauan arkoja ne on..
 

ennen olin heikko ei ollut mulla mitään,
kiertelin kujii ja alko ajatus itään,
mulla saattais käydä viel su kans flaksi
ja vois onnellisena laittaa sukulaisill' faksi;
löysimpä tytön kauniin ja soman, jonka
kanssa voisin tehä teille sukulaispojan.
häihin asti ei oo viel edetty, mut ne pidetään
on pahemmastki selvitty, ja jos sul on ylimääräst
massii, voit naputel ne meidän tilil; nolnolkasii

kerto:
On nää päivät elettävä,
ne mitä niist on vielä jäljellä
Ne mitkä satuttaa eniten,
ja ilostuttaa vähiten
on tehtävä päätökset, omasta takaa, ei kukaan muu voi
sull lupaa, täydellistä elämää,
kun sull' viel' on jäljellä nää, loppuelämän
kakskyt'yheksätuhatt' päivää.

seuraavaks' tanssitaan ristiäisii,
mutta kuukauden pääst vietetää lähtiäisii
ei kaikki onni kestä ikuisuutta,
kertoo vanha tarinakin joka,
opettaa ihmisii rakastaa ja välittää,
pitää lähel ja kertoo et rakastaa,
mut' lopultakun on kaikki nähty,
on siihen pisteeseen päästy,
ois teeskentelyy viettää idyllist
perhe-elämää joten on nyt kummankin lastina
pari lasta edellisestä sirpaloituneesta unelmasta

*kerto

Selite: 
©
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
valhetta verho 14.7.2011 1 Runo
valhetta hiljaa 6.12.2010 2 Runo
valhetta hän 27.10.2010 3 Runo
valhetta Nimetön 29.6.2010 0 Runo
valhetta Nimetön 28.3.2010 6 Runo
valhetta Nimetön 9.2.2010 0 Runo
valhetta Nimetön 9.2.2010 2 Runo
valhetta nuku lapsonen 19.12.2009 2 Runo
valhetta Nimetön 7.8.2009 0 Runo
valhetta Nimetön 29.7.2009 0 Runo