Pala

Runoilija MaryMary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen illuusia. palapelin kadonnut pala. vastavirtaan kulkeva ikuinen etsiä...
 

Näetkö?
se on pala,
tästä kohdasta
otit sen

mun sydäntä ei voi ostaa
annan sen kelle haluan

taisin antaa sittenkin liikaa

Selite: 
pala minua
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä!
Kosketti liikaa <3

 

Käyttäjän kaikki runot