Polte

Runoilija MaryMary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen illuusia. palapelin kadonnut pala. vastavirtaan kulkeva ikuinen etsiä...
 

Toisen kädet kulkee pitkin tytön ihoa
Antaa hetken tuntua hyvältä
Ja se polte

Saman tytön käsille terä kulkee
Tuntuen hetken hyvältä
Ja se polte

Sama tyttö istuu kirkon penkissä
Antaa hengen koskettaa
Hetken tuntua hyvältä
Ja se polte

Näen saman tytön poskella kyyneleen
Hetken tuntui hyvältä
Nyt on vain se polte

Selite: 
hetken tie on kevyt
Kategoria: 
 

Kommentit

wau! onpa, hmm, koskettava. ja mielenkiintoinen. alussa vaikutti ihanan kevyeltä rakkausrunolta, mutta osoittautuikin aivan muuksi! hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot