Nimetön

Runoilija MaryMary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen illuusia. palapelin kadonnut pala. vastavirtaan kulkeva ikuinen etsiä...
 

En jaksa enää
pitää kiinni, tietäen
että putoat kuitenkin

turha huutaa
kun olet jo hypännyt

Kumpa olisin vain paalu
johon nojaat
Mutta kun olen se perustus
jonka varaan kaiken olet jo laskenut

En minä osaa
pitää sinua pystyssä

Minun maani on liian epävakaa
Et siinä mitään saa kukkimaan
Olen liian janoinen

Omat juuret
jo tukehdutin

Selite: 
olen pahoillani. sillä ei ole nimeä...vielä
Kategoria: 
 

Kommentit

Routaa. Ehkä joskus tarvitsee olla kärsivällinen ja vaan odottaa kevättä.

Se on iso vastuu olla se, joka kantaa toista. Ehkä joskus pitää vaan luovuttaa, antaa jonkun muun kantaa välillä.

Tekstistä muuten: yksinkertainen ilmaisu toimii ja voimistaa sitä isoa huokausta, mikä tulee esille. Tää vaikuttaa hyvältä suunnalta jatkon kannalta.

Koskettavaa tekstiä, kauniisti kirjoitettu. <3

 

Käyttäjän kaikki runot