piinaava hiirenpyörä

Runoilija valkoinenenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1990

memories last forever.
 

huomaan jälleen
palanneeni takaisin
muistoihin niin viiltäviin
enkö voisi jo unohtaa.

kiidän pitkin
vanhoja koulukäytäviäni
yhä eksyksissä
vieläkin muistot piinaavat.

kuulen pilkan,
naurun ja huudon
yhä korvissani
ettekö jo voisi jättää rauhaan.

miten pystyitte olemaan
niin kovin julmia,
kylmiä ja elämän pilaavia
en pääse pois täältä ikinä.

tuomitsitte minut
juoksemaan hiirenpyörää
ympäri ja ympäri
yläastetta uudelleen käyden.

Selite: 
jotain tunteita siitä, miten koulukiusaaminen vaikuttaa yhä edelleen 10 vuoden jälkeen...
Kategoria: 
 

Kommentit

Piru vieköön kuinka voi olla tuttua.

Lohduttaudun ajatuksella siitä että yläasteen ''suositut muksut'', ne itseään täynnä olevat paskanjauhajat.. noh, yläaste taitaakin olla niiden elämän parasta aikaa.

Kosketava runo piinaavasta aiheesta. Saat lukijan mietteliääksi, miksi näin tapahtuu?
Pidän tekstistäsi :)

 

Käyttäjän kaikki runot