Jälleen yksin

Runoilija valkoinenenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1990

memories last forever.
 
Sinä vieressäni,
Kyyneleet poskillani.
Makaan hiljaa pimeässä,
Odottaen jotain. 

Jotain,
Joka veisi minut pois. 
Jotain, 
Joka palauttaisi ilon.

Käännät kylkeäsi,
Kyynel vierähtää poskelleni.
Veitsi viiltää rintaani,
Eikä kipu mene pois.

Olen jälleen yksin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, joskus jokainen on onnellinen, varmasti <3 
Koskettava pidin.
 

Käyttäjän kaikki runot