vater m

Runoilija GirlInTheShadows

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tarttuu hän pulloon,
ikuiseen ystäväänsä.
Istuu vain,
ei tajua,
viina vei hänet.

Katsoin sinua,
kun makasit aivan liikkumatta sängyllä.
En osannut itkeä,
tuijotin vain.

Tiedän että olet jossain siellä,
missä kaikki on hyvin,
mutta missä?
Jos tietäsin,
lentäisin luoksesi.
Jos näkisin,
katselisin kaiken aikaa.
Jos kuulisin,
puhuisithan minulle, etkä kääntäisi selkää?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita, vahvoja vertauksia, jotka kertovat voimakkaista tunteista. Hieno.

Tulee mieleen muutama tuntemani ihminen.
Tää oli upee, melkein itkin. :D
I like this a lot <3

 

Käyttäjän kaikki runot