Liian myöhäistä...

Runoilija GirlInTheShadows

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En olisi halunnut menettää sinua.
Olit ainoa jolle voin puhua.
Nyt kun näin sinut pakkaamassa
laukkuja kyyneleeni valuivat pitkin
kylmiä poskiani. Ajattelen, että minun
pitää vain jaksaa, mutta sydämeni
on toista mieltä. Tyssäsikö elämäni tähän?

Odotan kotona sinun paluutasi, ja lupaan
itselleni etten enää itke. Sinä olet paras ystäväni
vaikka en ole sitä sinulle enkä muillekkaan
kertonut. En itse edes odottanut, että olisin
paras ystäväsi, sillä sinulla on kavereita
jo joille kerrot kaiken. Olen sinulle vain
kaveri joka auttaa sinut kuiville ja antaa
sinulle neuvoja, en edes tiedä käytitkö niitä.
Kaipaan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot