Kaipausta sinusta pelkoa sinuun (minuun)

Runoilija Sikiöasentoon

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itken yöni todellisiksi
vartaloni piirtäessä hahmoasi lakanoihin

Kipuilen sinut ulos minusta
seinälle ripustettavaksi peloksi

Käperrän kaipauksen iholleni
voidakseni leikata sen irti

Kuvittelen kaartuvan taivaan sinuksi
luodakseni mustia aukkoja,
ja tähtien pilkahdukset menevät pois.

Selite: 
Aamuyön tunteina kirjoitettuja hajanaisia ajatuksia
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtavia hajanaisia ajatuksia!
Aina ei tarvita järkeä, vain kauniita sanoja, jotka takertuvat toisiinsa. Sillä yksin ne eivät ole mitään.

Pidän.

Tässä runossa on jotakin, joka pitää otteessaan. Hienoja kielikuvia!

Todellinen runotyttö olet.
Kaipaus on jotain hirmu itkettävää.
Anteeksi vähäsanaisuuteni mutta kaunis!
Suosikkeihin ~~> <3

tämä on aivan ihana, ja nuo muutkin mitä kerkesin lukemaan, pitääpä muistaa palata töiden jälkeen runoihisi.

kiitos arvostelusta. tuo otsikointi ei oikein ole mun juttu=)

piti lukee kaksi kertaa ennenku sisäistin :D
mutta sitten kun sisäistin ni tykästyin eniten tuohon kahteen ekaan riviin :)

 

Käyttäjän kaikki runot