Tänä aamuna päästän itseni irti

Runoilija Hiirenvirna

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.1.2014
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Olen asunut täällä kauan
viipynyt
inhimillisyyteni laitamailla
odottanut
suunnitellut
työskennellyt
Vuosien ajan olen veistänyt venettä
muotoillut
kiillottanut
lakannut
omista luistani
omilla karkeilla kämmenilläni
sydänverelläni
Vuorasin veneen vaahteranlehdillä
punaisilla
keltaisilla
Tein niistä sijan sielulleni
muotoisen joka palaselle

Olen asunut täällä kauan
odottaen syksyistä aamua,
jolloin meri on kylmän yön jälkeen tyyni,
usvan kätkemä,
mutta sisältä kirkas, kirkas
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot