Ukraina

Runoilija Hiirenvirna

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.1.2014
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Kaikkien kuolleiden ruhojen takaa
näin viimeinkin sen tuhon,
jolta kantaaottamattomat
olivat katseensa kääntäneet

Traktorin täyttäessä kuoppia täyteen
istuu hiljaa hiekkakasassaan
lapsi sinisin silmin,
joilta kyyneleet tukkivat tulevaisuuden

Kerran kannettu, kerran imetetty,
kerran rakastettu, kerran hylätty
elävänä kuolemaan
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot