Helsinki

Runoilija Hiirenvirna

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.1.2014
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Kasvoissa ikuisuus
varastettu kunnia
vuosisatojen uurteet
hiljainen vaikerrus

Trendiliikkeet
jakkupuku
kännykkä, korvanappi
handsfree, brainsfree
kiire kiire kiire

Sielu kuin stadionin torni
laiha ja korkea
kulunut, reunoilta säröillä

Kuka hakee Jennan
vai kuka se oli
vai missä se oli
ennen puoli viittä
Missä on isä

Pakosta synnytetty
isätön tytär
raumalaisten raivosta
itämeren helmi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot