Nimetön

Runoilija Anaxarete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyile. Haluan nähdä valon. Itke. Haluan sinun tekevän niin. Naura. Haluan kuulla lintujen laulun.
 

kuolleen miehen silmät pelottavat

ne vain tuijottavat

pikkulapsi tökkii miestä

Äiti, miksei setä liiku?

Äiti kauhistuu, vetää lapsen pois
soittaa ambulanssin
lapsi pelkää silmiä
ja ihmettelee kylmyyttä

Hetki on lyhyt ennen kuin korpit laskeutuvat

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot