Rakkaalleni!

Runoilija Katjuskaliini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen blondi sinkku Jyväskylästä.
 

Rakastan sinua, sillä saat minut hymyilemään.
Rakastan sinua, saat minut tuntemaan itseni kauniiksi.
Rakastan sinua, olet niin ystävällinen.
Rakastan sinua, kun kirjoitat minulle runoja.
Runoja kirjoittava mies on minusta todella suloinen.
Kirjoitat minulle aina niin kauniisti!
Saat minut tuntemaan, että olen maailman ihanin nainen.
Sanotkin mulle, että olen sinusta maailman ihanin nainen.
Niin olet sinäkin maailman ihanin mies.
Tahdon tunnustaa sen, että minä rakastan sinua, enkä ketään muuta!
Rakastan sinua, Rakas Tuomakseni.

Selite: 
Tämä runo on omitettu rakkaalle poikaystävälleni Tuomakselle. :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot