Pahapoika, joka kuitenkin tuntee

Runoilija Katjuskaliini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen blondi sinkku Jyväskylästä.
 

Yrität olla niin pahapoikaa, kun vain voit.
Et sinä mua ja ystäviäni hämää sillä.
Et ole mikään Eminem tai 50 Cent.
Olet mies, mutta käytäydyt kuin pikkupoika.
Uhoilla osaat, mutta silti pelkäät.
Et sä pelkää äitiäsi, isääsi tai edes isoveljeäsi.
Vaan sä pelkäät nykyistä tyttöystävääsi, joka onneksi on saanut sinuun jonkunlaista tolkkua.
Olet pahapoika, joka tuntee.
Olet rakastunut, vaikka eihän sun pitäisi olla, kun olethan pahapoika, mutta silti rakastat.
Rakastat jopa minua, olenhan sinun ystäväsi.

Selite: 
Tämä runo on omistettu eräälle "pahallepojalle"! :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen... ^_^....

 

Käyttäjän kaikki runot