Simonille!

Runoilija Katjuskaliini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen blondi sinkku Jyväskylästä.
 

Simon, kun ruutun tulee.
Niin tämä tyttö heti jää katselemaan.
Kerrot aina mielipiteesi.
Urheilu on intohimoni.
Olet Barcafani, minä Real Madridin fani.
Ei se mitään, koska urheilu on kuitenkin yhdistävä tekijä.

Selite: 
Simon on toinen urheilukanava chatin juontaja! :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot