Urheilukanavan sankari

Runoilija Katjuskaliini

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen blondi sinkku Jyväskylästä.
 

Näen sinut joka päivä telkussani.
Saat minut haaveilemaan.
Olen ihastunut sinuun.
Et tunne minua, kuten en minäkään sinua.
Olet minun urheilukanava chat sankarini.
Kuuntelen joka päivä kommenttejasi.
Saat chattaajat hymyilemään.
Punastut ihanasti, kun sua kehutaan.

Selite: 
Runoni on omistettu urheilukanava chatjuontaja Jonille! :) Olen ihastunut häneen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitettu. Onnellista synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot