Frozen Flower

Runoilija Mesku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jatkan matkaa, kylmillä tuntureilla, henki jo luhistuu.

Kapuan ylös, alas, kierrän, mietin miksi minä.

Vihdoin perillä, vuoren huipulla löysin kukan, kukan jossa oli eloa, otin sen käteen ja mietin, onko se oikeen että maailmassa on niin paljon kuolemaa..

Kukka hajosi käteeni, kukan jäätyneet terälehdet leijuvat vuoristoilmaan kylmään viileään tuuleen.

Jäin miettimään vuoren huipulle, mitä tekisin..

Vuoden päästä tutkijat löysivät jäätyneen kiipeilijän kukan varsi kädessään vuorenhuipulta.

Selite: 
Aika huono :I
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot