Last Whis

Runoilija Mesku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko kuin kerran peloissasi sanoit,

jos kuolen, niin haluan että toteuttaisit viimeisen toiveeni,

Nyt kun olet peloissasi, kuoleman partaalla, voin toteuttaa sen, kerro miten.

''Jos toivon toteutat, niin toivon, että huolehtisit perheestäni''

Sen teen ystävä kallis, lupaus on lupaus.
Sanon heille että kuolit onnellisena elämän loppuun asti

Selite: 
Njääh, oli tylsää niin tein tämmösen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot