Dream

Runoilija Mesku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin unta sinusta, jossa olimme hyviä ystäviä, niinkuin ennen vanhaa, kun oltiin vielä lapsia..

Mutta se oli vain unta, maailman kauneinta unta..
Se oli vain unta, älä muistele, vain unta.
Mutta hyvä uni.

Käskin sinun unohtaa, en halua muistella niitä aikoja, särjit silloin sydämmeni..

Saanko anteeksi, koska haluaisin olla vielä sinun ystäväsi, ihan oikeasti, ystävä.

Älä kutsua minua ystäväksesi

''Tyttö kävelee vihaisena kadun yli eikä katsonut sivuille, kului vaan sekuntti kun kuului tömähdys''

Näin ystäväni autotiella makaamassa puolikuolleena

'' Tyttö näytti käsillä että pojan pitäisi tulla sinne''

''En minä sitä oikeasti tarkoittanut, haluan oikeasti olla hyväystäväsi, mutta nyt on liian myöhää''

''Poika katsoi kyynel poskella tyttöä ja lähti juoksemaan pois päin''

''Tyttö vaipui syvään uneen hymykasvoilla''
''Koska sai sanoa sanottavansa''

Selite: 
Väsyksissä tehty, siten tää on huono.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot