Turha Elämä.

Runoilija Mesku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istuin yksin oman huoneeni nurkassa, Mietin itsemurhaa, Joka päivä, Joka ikinen sekuntti.

Elämä tuntui turhalta, tuntuu kuin sydämmessä olisi iso aukko, jonka tarvitsisi täyttää.

Kaverit haukkuu, Ihmiset syrjii, Elämä on turhaa.

Itsemurha tuntui ainoalta hyvältä ratkaisulta, Vanhemmat yrittivät auttaa asiassa, mutta hylkäsin heidän tarjouksen.

Elämä loppuu nytte, en löydä mitää millä paikata sydämmeni.

Mutta viime hetkellä löysin tytön, joka paikkasi sydämmeni, Rakastuin, Tuntui kuin elämä taas merkitsisi jotakin, unohdin itsemurhan ja jatkoin elämää tämän tytön kanssa.

Selite: 
Mm Tän oon tehnyt ku oli surullinen fiilis. Muttei tää tarkoita että olisin ajatellut itsemurhaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot