Can you Love me?

Runoilija Mesku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin sinun silmäni , tiesin olevasi oikea, mitä olen etsinyt maailman ääristä.

Tulin luoksesi, kysyin tahtoisitko lähteä leffaan.

Tyttö vastasi surullisen näköisenä
''En voi, äitini on tosi sairas''

Poika katsoi tyttöön ja hymyili, äitilläsi ei ole mitään hätää.

Vähän ajan kuluttua, tytön äiti soittaa
''Olen terve'' sanoi iloisella äänellä..

Tyttö katsahti poikaan ja sanoi
''Voin lähteä sinun kanssasi leffaan jos annat mun ostaa popcornit''

Poika kysyi elokuvissa tytöltä
''Rakastatko mua?''
Tyttö hymyili ja otti poikaa kädestä kiinni ja kuiskasi
''Totta kai''

Selite: 
Taas tylsä runo =P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot