Nimetön

Runoilija Joandra

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 5.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringonsäteet kimmeltävät
valkoisen hangen pinnalla kuin tähdet.
Ohikiitävät maisemat
saavat minut palaamaan ajassa taaksepäin.
Niihin päiviin, jolloin kuljin tätä matkaa
sinä osana minua.
Muistan, kuinka tunsin ensimmäiset potkusi
tällä samaisella matkalla.

Nyt olet kasvanut kiltiksi
ja reippaaksi pikkumieheksi.
Olet joutunut kokemaan enemmän
kuin mitä noin pienelle ihmiselle
voisi edes kuvitella vastoinkäymisiä.

Kaikki tuntuu niin kohtuuttomalta.
Onneksi olet sisukas, täynnä elämänintoa ja hymyä.

Tuntuu raastavalta, kun en pysty auttamaan sinua, poistamaan kärsimyksiäsi.
Tunnen itseni riittämättömäksi.

Olet opettanut minulle niin paljon.
Sinun kauttasi olen kasvanut
vastuuntuntoiseksi ihmiseksi.
Minusta on tullut nöyrempi.
En pystyisi kuvittelemaan elämääni ilman sinua.
Teet minusta kokonaisen.

Pelkään tulevaa, pelkään seuraavia päiviä.
Edessämme on kovin koettelemus,
josta meidän on selvittävä yhdessä.
Toivo kuljettaa meitä eteenpäin
ja antaa voimaa.
Me selviämme tästä yhdessä.

Selite: 
Leukemia muutti elämämme.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Joandra Nimetön 13.1.2010 0 Runo
Joandra Matka 6.11.2009 0 Runo
Joandra Toive 5.11.2009 0 Runo
Joandra Nimetön 5.11.2009 0 Runo
Joandra Sinä 5.11.2009 0 Runo