Sinä

Runoilija Joandra

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 5.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä,
olet minulle kaikkeni.

Sinun hymysi,
saa minut hymyilemään aamuisin.

Sinun silmäsi,
saa minut väreilemään.

Sinun naurusi,
saa minut onnelliseksi.

Sinun kosketuksesi,
saa minut tuntemaan itseni tärkeäksi.

Sinun sanasi,
saa minut rakastamaan.

Sinä,
kokonaisuudessasi,
saat minut olemaan maailman onnellisin ihminen.

Selite: 
10/2004
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Joandra Nimetön 13.1.2010 0 Runo
Joandra Matka 6.11.2009 0 Runo
Joandra Toive 5.11.2009 0 Runo
Joandra Nimetön 5.11.2009 0 Runo
Joandra Sinä 5.11.2009 0 Runo