Matka

Runoilija Joandra

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 5.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivon.
että tämä matka jolle nyt lähdin,
tuo helpotusta tuleviin päiviin.
Auttaa minua rentoutumaan,
keräämään voimia.
Opettaa minua arvostamaan elämää
ja läheisiäni vieläkin enemmän.
Tekee minusta nöyremmän
ja vähemmän itserakkaan.

Toivon,
että voisin tämän matkan jälkeen
herätä aamuun hymyillen
ja nauttia siitä kaikesta mitä minulla on.

Selite: 
4/2008
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Joandra Nimetön 13.1.2010 0 Runo
Joandra Matka 6.11.2009 0 Runo
Joandra Toive 5.11.2009 0 Runo
Joandra Nimetön 5.11.2009 0 Runo
Joandra Sinä 5.11.2009 0 Runo