Nimetön

Runoilija sweet honey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä olen se joka
ottaa lentolehtisen uskovaisilta
nauramatta perään
te olette siinä ja olette
myöten
mutta minä näen
vajaat prosentit

lävistän sydämeni jollakin ontolla
tarkastelen koostumusta:
läpensä hyvä vai läpensä paha

illalla itkin kun olin niin onnellinen
että sinun poikaystäväsi osti sinulle
louis vuittonin ja
suuteli sinua kuin ruusun terälehteä
ja sitten minä nauroin ja itkin
koska
tämä
maailma

ei tunnista tiedostoja jotka ovat
minun puustani veistetyt
se ei tunne
vastakaikua
haikua
minulle

minä annan lahjan ihan jokaiselle
ja itken kodittomia lapsia ja niitä
joilla on joulupuun tilalla kasa ruskeita pulloja
kuusen muodossa

mitä minä vielä voisin tehdä
jotta jumala saisi sovellukseni vastaamaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohtiva, taitavasti kirjoitettu kokonaisuus.

Pohtiva, taitavasti kirjoitettu kokonaisuus.

Asiat on helppo tunnistaa.
Runo mutta myös joskus totuus.

-hyvä-
 

Käyttäjän kaikki runot