Nimetön

Runoilija sweet honey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hyvin olen
nielaissut käsitekarttoja ja
etiketin mukaisia käytöstapoja
sujuvasti niin
sylkenyt sisimmästäni
kaiken mustan, harmaan ja kalpean valkoisen
kaiken mikä käsittelee sitä
mitä olin eräänä päivänä
ääriviivastani toiseen

sitten kun pölyhuiskalla
silittelee sinne tänne
paljastuu alta jotakin hyvin virtaviivaista
sileää
virheetöntä
ja minä otan askelen taaksepäin
vain kysyäkseni:
olenko tuo minä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot