Nimetön

Runoilija sweet honey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

koska aina sanotaa:
ole käsinoja
ole selkä joka ei hievahdakaan
ole lippulaivan kovapuukansi
ja huoju vain sydämestäsi

siksi minä nyt
annan liitää käsieni, annan
kynsieni naputtaa muovista pintaa
hengitän eri galakseissa ja
koetan tavoittaa ne neljän vuoden takaiset
pyörremyrskyt
joihin imetään ne lapset
jotka eivät saa kitkaa kengänpohjiinsa

voi kun vain kävisikin
niin kuin siinä elokuvassa,
jossa kaikki päättyy puutarhajuhliin
paperilyhtyjen alla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot