Nimetön

Runoilija sweet honey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä kavahdit minun kättäni
kiemurtelit kauemmas kun ruumiini säteili
ihmisen lämpöä

sinun hiuksiasi ei saanut letittää
ja olit kaikin puolin
kuin magneetin pohjoisnapa

minä raivasin tieni sähkökenttien läpi
ja olin niin lähellä
että tunsin hengityksesi
joka huokui peitosta
ja värisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot