rakkaus

Runoilija citiccamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010
Viimeksi paikalla: 31.1.2022 8:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1945

 
Rakkaus
mitä se on

Itsestään luopumista, toisen tähden
niinkin se on

mutta on paljon enemmän
se on koko elämä

jos rakkaasi vaikkapa sairastuu
voitko ajatella mitään muuta

jotenkin
yhteenhitsautuneet

sitäkö se onkin
rakkaus
Selite: 
5.12.2019
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on hyvin monipuolinen ja kestävä, mikään ei voi sitä estää <3 
sitä se on ja paljon muuta
Rakkautta on monenlaista,
rakkautta on nähdä sydämellä.
Rakkaus ohjaa Hyvään,
se auttaa monella tapaa.

Runossasi sanomaa, 
tätäkin rakkaus on; yhteenhitsautumista.
 

Käyttäjän kaikki runot