Hetkessä 20.10.2019

Runoilija citiccamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010
Viimeksi paikalla: 31.1.2022 8:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1945

 
Onko elämä helppoa
onko

voiko vain elää
niinkuin tuntuu

mitäs teet
kun kohtaat ehdottomuuden

jos tunnet
että seinät kaatuvat päällesi

vaivutko epätoivoon
ja annat kaiken olla

vai olisiko joku tie
ehkä kaikki ei olekkaan miltä tuntuu

jospa kuitenkin
rakkaus on siellä pohjimmaisena
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

aina on joku johon tukeutua ja samaa mieltä olen, rakkaus on se pohjimmainen
Rakkaus on aina kaikkein tärkeintä, se me varmasti tiedetään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot