Aina

Runoilija citiccamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010
Viimeksi paikalla: 31.1.2022 8:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1945

 
mikä on puolinainen
minä se olen

en  tiedä olenko koskaan
saanut mitään, täysin valmiiksi

silti, olen elossa
jopa nautin siitä, että olen elossa

mutta ne rappuset, kellariin
todistavat kaiken

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Se että on olemassa ja olo tuntuu hyvältä, riittää eteenpäinkin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot