Huomenna jouluaatto

Runoilija citiccamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010
Viimeksi paikalla: 31.1.2022 8:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1945

 
katse tulevaisuuteen
pelkäänkö ? en

se mitä näkyy
tai ei vielä näy

niin väärin,  niin kaikenkaikkiaan väärin
miksi ?

huomenna on
syntymän, valon, meidän pelastuksemme juhla

ymmärtäisin kyllä
jos kaikille mitattaisiin, ansionsa mukaan

sitä vaan kysyn
miksi niille, joilla sydän on puhdasta kultaa

annetaan kuorma
kuorma, jota kannetaan joka ikinen hetki

mutta
kait elämä vaan nyt on
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joulupukilla tosiaan on kohtuuttoman iso kuorma kannettavanaan <3 
kun ihmisyys on haparoivana maailmassa,jossa ei tiedä miten menee on vaikeinta mitä teidän
Ymmärsit, vaikka kaikki oli peitettynä <3
 
 

Käyttäjän kaikki runot