tänään ,,,,

Runoilija citiccamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010
Viimeksi paikalla: 31.1.2022 8:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1945

 
Siinä viinihyllyjen välissä
olisin halunnut halata sua

muttakun on
tämä korona

se mitä kerroit
saatoit elämäni

pois tolaltaan
miksi, niin miksi

siltikään
voimmeko

oikein millekkään mitään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Emme voi mitään millekään, muutakuin yrittää noudattaa ohjeita <3 
 

Käyttäjän kaikki runot