Ihmisenä kasvamista

Runoilija äitiliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen runo; kiinni jokaisessa vain hetken- sen ajan, sen pienen ikuisuuden- syntymisen, aina uudelleen!
 

kaiva kaiva,
sanoista syvistä,
pinnallisista.

Monta on viisautta
käytettävissä,
lepotilassa tai
epäoleelliseen sidotuissa
aivoissa.

Kaiva,
kaiva...silmien edessä
olevista kirjoista,
mielesi sopukoista,
alitajuntasi kammioista.

Sisustuksen
voi tehdä kirjoista,
elämän runoista ja
tapetoinnin mielikuvituksesta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Noin on elämä kutakuinkin ollut, kalusteet kaipaavat uusimista tosin

Runo mielestäni kuvaa oppimista ... /tuo kaiva kaiva/ kertaus toisto on kuin onkin kehotus perusteellisuuteen ... kertaus on opintojen äiti luovuuden lähteille.

niin, koko matka täällä on kasvun aikaa, kivasti runolet

 

Käyttäjän kaikki runot