Sivuseikka

Runoilija äitiliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen runo; kiinni jokaisessa vain hetken- sen ajan, sen pienen ikuisuuden- syntymisen, aina uudelleen!
 

Ketä kaipaat, ketä rakastat
ketä sydämesi halajaa.

Astut kahvilan ovesta, hymyilet.

Istut rannalla yksinäisen viereen, juttelet.

Autat painavien kassien kanssa kamppailevaa,
matkaasi jatkat, mukavat sanat huikaten.

Mättäällä, marjaämpärin vierellä, lintujen laulua
kuunnellessa huomaat...

pääasia on, että rakastat.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot