Elän sinussa

Runoilija äitiliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen runo; kiinni jokaisessa vain hetken- sen ajan, sen pienen ikuisuuden- syntymisen, aina uudelleen!
 

Lapseni.

Älä sure, kun aika
täyttyy kohdallani.

Kuoreni,
vain katoaa, enkä minä
koskaan lähde luotasi pois
jollet sitä halua.

Tuhkani, laskekaa vapaaksi
ripotelkaa tuuleen,
antakaa rajaton vapauteni
ja olen iäti kanssasi.

Lapseni.

Älä sure, kun aika
täyttyy kohdallani
sillä maallista minua,
kovin käsin on rajoitettu, sieluni antakaa vaeltaa,
älkää painako minua maahan.

Kuoreni, vaikka hajoaa,
elän sydämessäsi.

Tuhkani, vaikka lahoaa,
elän veressäsi.

Olemukseni, vaikka katoaa,
lapsesi silmissä minä elän
ja hänen tavoissaan.

Usko minua,
älä sure, vain kuoreni katoaa
ja se, vain rajoitti minua.

Lapseni, rakastan sinua, jokaisen tuulen,
myrskynkin voimalla.

Älä pelkää, sillä sydämesi, uskosi kautta, silloinkin,
huolehdin sinusta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot