Äiti Amma

Runoilija äitiliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen runo; kiinni jokaisessa vain hetken- sen ajan, sen pienen ikuisuuden- syntymisen, aina uudelleen!
 

Syleilyssä
äiti amman
minä unohdan
että luojani
teki minusta ramman.

Sylissä
äiti amman
minä kiitän
että luojani
antoi tämän vamman.

Syliisi turvallisesti
voi jokainen, hetkeksi vaan
päänsä painaa, halata
ja silti se auttaa
kautta maailman.

Sylissä, syleilyssä
joka ainoa ihminen
voi paremmin.

Kiitos luojani
rakkauden lahjasta
ken sen huomaa,
sitä arvostaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot